Endavant la Convenció Constituent Catalana!

CcylU_cW0AAHJ-j

REINICIA, amb participació activa de diferents membres de Drassanes, va presentar el passat dissabte 5 de març el seu projecte de Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya (CCCC) al Campus Clínic de Barcelona.

L’acte el va inaugurar el Dr. Cardellach, degà de la Facultat de Medicina de la UB, que va agraïr a tots els presents la seva assistència i a l’organització per haver escollit el Paraninf com a seu.  

Després es feu  un minut de silenci en record de la Muriel Casals. Entre molts altres, hi han estat presents representants de la totalitat de partits partidaris del dret a decidir, així com entitats, associacions, sindicats i col·legis professionals.

REINICIA és una plataforma d’entitats que treballa des de fa més d’un any en la preparació del procés participatiu ciutadà que, provisionalment, s’anomenarà Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya (CCCC).

REINICIA està formada per 14 entitats fundacionals (entre elles Drassanes) que, malgrat la seva pluralitat i transversalitat, és partidària que el desenvolupament del procés constituent sigui molt més ampli i representatiu de la força i riquesa de les associacions, entitats i organitzacions que componen el teixit social del nostre país.

Us aninem a treballar-hi i a donar impuls al projecte: http://www.reiniciacatalunya.cat

Països Catalans, 7 març de 2016

Drassanes x la República Catalana

http://drassanesxlarepublica.cat

info@drassanesxlarepublica.cat

@DrassanesCAT