Drassanes presenta les seves propostes sobre el Procés constituent al Parlament

 

Parlament-4
Alfredo Bienzobas exposa l’informe de Drassanes als diputats i diputades.

El passat 21 de juny una delegació de Drassanes per la República Catalana, encapçalada pel nostre company Alfredo Bienzobas, que va fer de ponent, va comparèixer davant la Comissió d’Estudi pel Procés Constituent del Parlament de Catalunya.

El nostre col·lectiu va presentar als diputats i diputades les nostres anàlisis i aportacions al procés de l’elaboració de la constitució de la República Catalana. La divisió en fases del procés constituent, la participació ciutadana, el Fòrum social o Convenció Constituent i la vinculació dels seus acords, el Multireferèndum o Multiconsulta Constituent, l’Assemblea Constituent i l’Assemblea Constituent Mixta Extraordinària són alguns dels apartats, propostes i idees que van ser exposades als diputats i diputades pel nostre company en nom del col·lectiu.

Parlament-1
La delegació de Drassanes per la República Catalana dins el Parlament.

Drassanes va ser molt explícita en insistir en que “la iniciativa la té la ciutadania, no només com a poder constituent genuí, sinó també com a veritable poder originari”. La declaració d’obertura del procés constituent hauria de cridar a la població a participar en el debat constituent, reconeixent explícitament que és una etapa liderada per la ciutadania.

Drassanes davant la Comissió d'estudi pel Procés Constituent
Un moment de la compareixença.

Podeu consultar i descarregar-vos l’informe presentat davant la Comissió i també visionar en vídeo la compareixença del passat dimarts.

Anuncis