logodrassanesxrep

COMUNICAT

Drassanes per la República Catalana crida a la mobilització ciutadana i expressa la seva solidaritat amb el secretari tercer de la mesa del Parlament de Catalunya, Joan Josep Nuet.

El TSJC, com ja va fer amb qui va assenyalar com a responsables de la consulta del 9N, Mas, Ortega i Rigau, avui tots tres sentenciats, i amb la presidenta Forcadell i tres membres més de la mesa del Parlament, Corominas, Simó i Barrufet, per haver tramitat el debat i la votació sobre el referèndum d’autodeterminació després de l’últim Debat de política general a la cambra catalana, ha citat a declarar com a testimoni Joan Josep Nuet, que també s’hi va mostrar a favor.

Som davant d’un altre episodi judicial contra càrrecs electes que, des de la màxima institució de Catalunya, representen i vehiculen la voluntat majoritària de la ciutadania de Catalunya. Som davant d’un altre atac contra la democràcia. Per això, al voltant de la reivindicació de la democràcia, Drassanes per la República Catalana crida a manifestar-se juntament amb tots els càrrecs electes que acompanyaran Josep Nuet fins al Palau de Justícia.

Per la democràcia, tots al passeig de Lluís Companys dilluns que ve, dia 12, a les 8.30h.

Comunicat de premsa de Drassanes per la República Catalana

Barcelona, 8 de juny del 2017

drassanesxlarepublica.cat
info@drassanesxlarepublica.cat
@DrassanesCAT
Facebook: Drassanes per la Republica Catalana

Descarrega’t el Comunicat en pdf